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jueves, 18 de julio de 2013

PIÑA CON JAMÓN. PINEAPPLE WITH HAM


 
ESPAÑOL (ENGLISH UNDERNEATH)

Éste es un típico plato de verano. Es muy muy rápido y no hay que cocinar: ideal para los días que vamos justos de tiempo.

RECETA

Raciones: 1

Tiempo: 7 minutos

Dificultad: muy fácil

INGREDIENTES

·         Piña

·         Jamón

·         Opcional: (para decorar) combina muy bien unas gotas de vinagre balsámico de Módena encima de la piña.

PASOS

Cortar 1/8 parte de piña y pelarla. Cortar la piña en triángulos. A continuación, cortar unos taquitos de jamón y disponer en un plato.

Nota: es mejor servir la piña fresquita que a temperatura ambiente.

ENGLISH

This is a typical summer dish. It is quick to prepare and you don’t have to cook: perfect for those days that we are in a hurry!

RECIPE

Servings: 1

Time: 7 minutes

Difficulty: very easy

INGREDIENTS

·         Pineapple

·         Ham

·         Optional: (to decorate) it tastes good served with some drops of balsamic Modena vinegar sprinkled over the pineapple.

STEPS

Cut 1/8 part of pineapple and peel it. Cut the pineapple in triangles. Next, cut some ham bits and place the pineapple and the ham in a plate.

 Advice: it is better to serve the pineapple previously cooled in the fridge than at room temperature.

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